Groepstraining

JE LICHAAM IS ZO STERK ALS JE ZWAKSTE SCHAKEL


Of je nu meer spiermassa wilt, graag wat wilt afvallen of op zoek bent naar een nieuwe hobby? Bij IGo4Fit ben je aan het juiste adres. Onze groepstrainingen zijn zo opgebouwd dat je ongeacht je niveau kunt deelnemen. Bekijk het aanbod en reserveer je eerste les!

Aanbod groepslessen


Tijdens deze ultieme workout tillen we ons lichaam naar een hoger niveau. We streven naar een fit, strak en sterker lichaam voor iedereen! Door het gebruik van o.a. kettlebells, barbells, powersleds en battleropes spreken we alle aspecten van kracht aan: snelkracht, power, krachtuithouding en coördinatie wisselen elkaar af zodat ons hele lichaam optimaal wordt getraind.

POWER

Ben je een loper, fietser, voetballer of zit je in een andere sporttak? Geen probleem! Bij functional fit bewegen we ons lichaam op een functionele manier wat ervoor zorgt dat jij je lichaam optimaal voorbereidt op een nog betere prestatie. Functional movements, stabiliteit, mobiliteit en coördinatie wisselen elkaar af. Ben je geen sporter en wil je gewoon pijnvrij blijven bewegen om zo de kans op allerlei kwaaltjes te verkleinen? Via deze weg verhogen we je levenskwaliteit en sta je sterker in je schoenen dan ooit tevoren!

FUNCTIONAL FIT

Meer kracht en tegelijk je conditie verbeteren? Aarzel niet om deel te nemen aan deze circuit training, onze trainers zullen je uitdagen naargelang je eigen mogelijkheden. We dagen je voortdurend uit tijdens een afwisselende HIIT training (high intensity interval training) in combinatie met partner oefeningen. Je zal merken dat hard sporten ook ‘fun’ kan zijn.

ENDURANCE

Prijzen


ALL-IN 6 maanden

€55 / maand

ALL-IN 12 maanden

€50 / maand

12-beurtenkaart

€156

*gratis open gym

*gratis open gym

SPORTEN IS BEWEGEN MAAR
BEWEGEN IS NIET SPORTEN


Over IGo4Fit

IGo4Fit wil ieder individu optimaal laten bewegen. Kies voor personal training voor een traject op maat of schrijf je in voor één van onze groepslessen. Onze coaches zijn opgeleid om jou te begeleiden. Of je nu beginnende sporter of topatleet bent, bij IGo4Fit ben je aan het juiste adres. Meer energie, minder blessures en een betere sportprestatie, met behulp van onze coaches, bereik jij jouw doelen.

REVIEWS


  Leuke sfeer en persoonlijke aanpak

  In mijn zoektocht naar een nieuwe sport kwam ik 3 jaar geleden in de groepslessen bij Igo4fit terecht. Onder begeleiding van de motiverende coaches kreeg ik stilaan meer zelfvertrouwen en durfde ik mijn sportieve grenzen meer te verleggen met als resultaat dat ik nu weer blessurevrij kan lopen. De leuke sfeer en de kleine groepen zorgen voor een persoonlijke aanpak zodat het steeds weer fijn sporten is op maat van wie je bent en wat je kunt.

  Ilse Verswijfel

  Positieve energie

  Sporten bij Igo4fit geeft mij positieve energie. De variërende oefeningen in de groepslessen zijn enorm motiverend en toegankelijk voor alle niveaus. Alles komt aan bod, kracht, mobiliteit, core, uithouding,.. Het zijn 1 voor 1 vakbekwame coaches die de tijd nemen om de oefeningen goed uit te leggen en voor extra energie en een goede sfeer zorgen. Echt een aanrader!

  Kaat Dillen

Veelgestelde vragen


Absoluut! Onze groepstrainingen zijn aangepast voor elk niveau. Zo maakt het niet uit of je net begonnen bent, of al jaren aan het sporten bent. Iedereen is welkom en onze coaches passen oefeningen aan aan jouw niveau.

Je wilt graag voor de eerste keer deelnemen aan een groepsles? Leuk! Stuur een mailtje naar info@igo4fit.be of vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou om je eerst les vast te leggen.

Je kunt kiezen uit drie verschillende formules: Een 12-beurtenkaart, of een all-in abonnement. Bij het all-in abonnement heb je de keuze om halfjaarlijks of jaarlijks te betalen.

Naast een goede portie enthousiasme is het zeker ook aangeraden om water mee te nemen. Als je wilt kan je ook een handdoekje meebrengen. 

Bij open gym heb je de mogelijkheid om op eigen houtje te komen trainen. Er is dan wel een coach aanwezig, maar er worden geen lessen gegeven

Schrijf je nu in voor je eerste les!


Igo4Fit
IGo4Fit biedt personal training en groepstraining aan voor ieder individu. Health and performance staan centraal.

Contact