personal training

Let's do this together!


Bij personal coaching spelen we in op de noden van ieder individu. Ben je een ervaren atleet en heb je een plafond waar je al een hele tijd niet doorheen raakt? Of ben je een leek en heb je besloten om toch de stap te zetten naar een gezonde levensstijl om via deze weg meer energie te krijgen, sterker in het dagelijks leven te staan en terug de draad op te nemen? Personal coaching speelt in op wat jouw doelstelling is. Zo krijg je een stappenplan op maat om je doel te bereiken.

Werkwijze


Stap 1

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we jouw persoonlijke doelen en bepalen we jouw vitaliteitsscore op basis van 6 verschillende domeinen.

Stap 2

Kies je coachingspakket
We gaan op zoek naar het coachingspakket dat bij jouw en jouw persoonlijke situatie past. Elke traject is uniek en op maat.

Stap 3

Move, perform and feel better!

Op basis van je doelen en het pakket dat je gekozen, krijg je de nodige tools om je traject bij IGo4Fit te beginnen. 

Geen personal training zonder persoonlijke kenismaking. Bij jouw intakegesprek peilen we naar jouw vitaliteitsscore. We bespreken de 6 domeinen die invloed hebben op jouw presteren: slaap, beweging, voeding, ademhaling, stress en immuunsysteem. Zo stellen we een haalbaar plan samen, zodat wij je kunnen helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Bij personal training heb je de onverdeelde aandacht van je trainer, die je zal motiveren om het maximale uit je trainingsarbeid te halen!

It's personal

Topatleten verkiezen een individuele aanpak en gaan resoluut voor personal training. Het is de enige manier om net die procentjes te winnen die het verschil maken tussen winst en verlies. Ze zijn echter niet de enige sporters die liever een aanpak op maat hebben. Sommige mensen zijn zeer druk bezet en willen hun weinige beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk trainen. Ook zij verkiezen personal training. En natuurlijk zijn er ook nog diegenen die gewoon houden van 1-op-1 begeleiding!

Voor wie?

REVIEWS


  Revalideren bij IGo4Fit

  In 2017, toen ik met mijn rollator binnenkwam bij Igo4fit, had ik nooit kunnen denken dat ik hier nu zou staan. De trainingen bij Igo4fit vormde een ideale combinatie met mijn revalidatietraject in Pelt.  Wouter daagde mij uit om mijn doelen te bereiken. Als ex-topsporter zit er een competitie-beestje in mij. Wouter had dus snel door dat ik graag zichtbaar en zwart op wit (met de chronometer) vooruitgang maak. Samen met Igo4fit kan ik nóg grotere stappen zetten in de toekomst.

  Stig Broeckx

  Juiste begeleiding en constante bijsturing

  Al meer dan 15 jaar sukkelde ik met schouderklachten wat voor constante hinder zorgde tijdens mijn sportactiviteiten. Na de operatie probeerde ik op allerlei manieren mijn schouder terug op kracht te krijgen maar niets had het gewenste resultaat. ‘Via via’ ben ik bij Igo4fit terecht gekomen.  Door de juiste begeleiding en constante bijsturing in onze training heb ik op minder dan 3 maanden tijd een niveau bereikt waarvan ik voordien enkel van droomde. Ik heb ondertussen mijn sportactiviteiten met succes hervat. Bedankt!

  Sanju Baetens

  Mijn eerste grote prestatie als BMX-atleet

  Ik ben Gebbe Sauvillers, BMX-atleet. Al enkele jaren werk ik met Igo4fit samen. Naast de nodige krachttrainingen kan ik me zowel op als naast het parcours geen betere support voorstellen. Igo4fit heeft voor mijn eerste grote prestaties gezorgd en ik geloof erin dat we samen ook voor de volgende gaan zorgen. Hierdoor heb ik ook het volle vertrouwen om samen nog verder te groeien!

  Gebbe Sauvillers

Over IGo4Fit

IGo4Fit wil ieder individu optimaal laten bewegen. Kies voor personal training of een traject op maat. Onze coaches zijn opgeleid om jou te begeleiden. Of je nu beginnende sporter of topatleet bent, bij IGo4Fit ben je aan het juiste adres. Meer energie, minder blessures en een betere sportprestatie, met behulp van onze coaches, bereik jij jouw doelen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het bereiken van je doelen?

Igo4Fit
IGo4Fit biedt personal training aan voor ieder individu. Health and performance staan centraal.

Contact